Zonnepaneel

Hier vindt u verschillende types zonnepanelen, en alle zonnepaneel toebehoren. Heeft u advies nodig? Bel of email voor advies voor de juiste keuze van uw zonnepaneelinstallatie voor boot , woning , bedrijf , camper , caravan en vakantiehuis.
 
Klik hier voor een accu voor uw zonnepaneel.

Productgroep 'Zonnepaneel'

hdm-90wp-zonnepaneel-2-medium.jpg
hjm190--zonnepaneel-dak-medium.jpg
100w-poly-zonnepaneel-medium.jpg
hdjsolar50-medium.jpg

Zonnepaneel HJM 30 D monokristallijn met 30 Wp

Art.Nr.:PR-02198
adviesprijs
hdj50-2-medium.jpg

Zonnepaneel HJM 50 D monokristallijn met 50 Wp

Art.Nr.:PR-02199
adviesprijs
marineflex-large_thb.jpg
marineflex-large_thb.jpg
bp-380-large_thb.jpg
kc70-80_big_thb.JPG

Kies een subcategorie in 'Zonnepaneel'

Zonnepaneel Ė Zonnepanelen

In deze rubriek vindt u zonnepanelen van bekende merken als HJM , Kyocera , BP-solar , Solara , Sunpower, Sunware en Yingli. Een selectie betrouwbare zonnepanelen met bewezen degelijkheid en kwaliteit. Volledige fabrieksgarantie op een zonnepaneel of zonnepaneel-installatie. Verzenden van zonnepanelen of afhalen is mogelijk.

Toepassing - Zonnepanelen

Of het een enkel zonnepaneel is of een complete huis of gebouw PV-installatie , belangrijk is dat het zonnepaneel is afgestemd is op de energievraag en omstandigheden. Voor deze toepassingen hebben wij een reeks zonnepanelen en toebehoren als laadregelaars , grid controllers en installatiematerialen in verschillende kwaliteitsklassen voor u geselecteerd.

Subsidie op zonnepanelen

In 2012 is er opnieuw een subsidieregeling op zonnepaneel-installaties van toepassing, bel met 010-7370047 of e-mail en wij informeren u over de voorwaarden en mogelijkheden.

De accu's in de rubrieken Accu Semi-Tractie en Accu AGM Deep Cycle en Accu GEL zijn geschikt voor zonnepaneel installaties.

betaal-logo-body.jpg