Art.Nr.:

Digital Yacht WLN20 Aquawear Wireless Data Gateway Server 2014

Digital Yacht WLN20 Aquawear Wireless Data Gateway Server 2014

 

September 2014 : Digital Yacht WLN20 Aquawear Wireless Data Gateway Server

Digital Yacht WLN20 Aquawear Wireless Data Gateway Server

Met meer dan 600 miljoen iPhones, iPads 200 miljoen, 1,5 miljard Android-apparaten en meer dan 1,5 miljoen Android-toestel activeringen per dag, is de smartphone markt enorm en dringt door in de pleziervaart sector
Een smartphone is geschikt te maken voor maritieme navigatie met een gebruiksvriendelijke interface, kleuren touch screen display en een overvloed aan innovatieve apps voor vrijwel elke toepassing. Echter, een smartphone moet verbinding maken met de systemen van uw boot 'om hun functies en dataverwerking te realiseren en dat is waar de nieuwe AquaWear servers voor zijn gemaakt.
AquaWear draadloze data-gateways zijn de oplossing voor de integratie met een industriestandaard NMEA-interface die een verbinding realiseert met oudere en de nieuwste generatie van navigatie-elektronica

AquaWear WLN20
De nieuwe AquaWear WLN20 gateway maakt verbinding met instrumenten, GPS of AIS systemen en streamt draadloos de gegevens naar uw mobiele apparaat. Haar lokale "hotspot" footprint is meestal geschikt voor boten tot 25m, en u geen toegang tot internet nodig. Doe je smartphone in de meegeleverde polsband en begin met het dragen van uw navigatie gegevens op uw mouw. Het is intuïtief, eenvoudig en beweegt natuurlijk met je mee, en natuurlijk kunt u kiezen uit de 1000’s apps.
Gemakkelijk NMEA Interfacing met meerdere ingangen
De AquaWear WLN20 heeft twee NMEA 0183 data-ingangen (4800 en 38400 baud compatibel) te koppelen om alle gangbare maritieme elektronische navigatie-en instrument-systemen mogelijk te maken. Het is waterdicht, robuust en wordt gevoed met een 12/24 V-voeding en data feed.

WLN20 systeem
Het is app gemaakt met open data standaarden dus geschikt voor alle developer community’s. Digital Yacht heeft ook een scala aan iOS, Android, Mac en PC apps voor Plotter, AIS en Instrument displays. Neem een kijkje op iAIS en NavLink voor iOS en AISView voor Android
Met standaard TCP / IP en UDP draadloze protocollen, kan het communiceren met iOS, Android, Mac en pc en kunnen meerdere apparaten worden ondersteund, zodat al uw bemanning kunnen worden aangesloten en grotere scherm apparaten zoals iPads en pc’s benedendeks worden ingeschakeld.

Aquawear Pols Case
De meegeleverde, spatwaterdicht Pols Case past op het merendeel van de 4 "en 5" smartphones - met of zonder een waterdichte behuizing. De AquaWear server datafeed is volledig draadloos zodat er geen kabels of connectors nodig zijn voor de communicatie!

Ga naar: Digital Yacht WLN20 productpagina

  • Naam:
  •  
  • E-mail:
  •  
  •  
  • Art.Nr.:
  •  

  •  

Advitek Video

Accessoires en alternatieven

Digital Yacht Inav Hub Navigation Server

digital-yacht-inav-hub-navigation-server_thb.jpg
Art.Nr.:PR-27335

Digital Yacht Mux100 Dual Channel NMEA Multiplexer

digital-yacht-mux100-dual-channel-nmea-multiplexer_thb.jpg
Art.Nr.:PR-29389

Digital Yacht Navlink NMEA2000 naar Wifi Server

digital-yacht-navlink-nmea2000-naar-wifi-server_thb.jpg
Art.Nr.:PR-27841

Digital Yacht Pilotlink klasse A Ais WiFi Interface

digital-yacht-pilotlink-klasse-a-ais-wifi-interface_thb.jpg
Art.Nr.:PR-26855

Digital Yacht Wl60 Wifi Access Systeem

digital-yacht-wl60-wifi-access-systeem_thb.jpg
Art.Nr.:PR-27844

Digital Yacht WLN10 NMEA naar Wifi Server

digital-yacht-wln10-nmea-om-wifi-server_thb.jpg
Art.Nr.:PR-26415

Digital Yacht Wln10Hs ( 38400Baud ) NMEA naar Wifi Server

digital-yacht-wln10hs-38400baud-nmea-om-wifi-server_thb.jpg
Art.Nr.:PR-26412

betaal-logo-body.jpg