Art.Nr.:

Banner Power Bull 44Ah 12V / 09 P44 / C4 Hoog vermogen Start/Licht accu

Banner Power Bull 44Ah 12V / 09 P44 / C4 Hoog vermogen Start/Licht accu. Adviesprijs Ä76

BTW (21%)
Product uit assortiment

Klik hier voor de AccuTest in Stiftung Warentest
Klik hier voor de AccuTest in ReiseMobil
 

POWER BULL: SUPERSTERK EN SUPERVEILIG
Moderne voertuigen vereisen een hoge startkracht op grond van de moderne generaties motoren. Bovendien vragen veiligheids- en comfortsystemen voortdurend en constant stroom van de accu. Banner heeft voor deze eisen de absoluut onderhoudsvrije Power Bull met volcalcium-technologie voor gebruik in Europese, Amerikaanse en Aziatische automerken ontwikkeld.

Vanaf heden zijn 12 typen accuís met de gepatenteerde Double Top beveiliging tegen lekken uitgerust. Double Top voldoet aan de hoogste eisen van de automobielindustrie en beschikt over een doorslaggevende voorsprong op het gebied van veiligheid. Tot extreme hellingshoeken van 45 graden is de Double Top 100% beveiligd tegen lekkage, is geslaagd voor de koproltest, biedt een verbeterde beveiliging tegen terugslagontsteking, voldoet aan de ESD-normen (tegen elektrostatische ontlading) en is voorzien van een flexibele gasafvoer - dankzij een flexibel plugje - naar keuze aan de linker - of rechterzijde. Ideaal dus voor gebruik in SUVís!

Banner Power Bull 44Ah 12V accu van de auto Afmetingen van de batterij: LxBxH / HPOL * 210x175x175/175 * HPOL = hoogte gemeten op pole Spanning: 12V Stroom: 44Ah CCA (NL): 420A Nominale spanning: 12V

betaal-logo-body.jpg