Art.Nr.:

Banner Energy Bull 100Ah / 957 51 / C3 Hobby Semitractie accu

Banner Energy Bull 100Ah / 957 51 / C3 Hobby Semitractie accu. Adviesprijs Ä176

BTW (21%)
Product uit assortiment

Klik hier voor de AccuTest in Stiftung Warentest
Klik hier voor de AccuTest in ReiseMobil
 

OPTIMALE KRACHT VOOR DE VRIJE TIJD.
De Energy Bull van Banner is DE speciale accu voor hobby en vrije tijd. Juist in dit segment worden steeds hogere eisen gesteld aan een moderne accu, die langdurig kan worden ontladen. De basis wordt gevormd door een hoge cyclusbestendigheid en de makkelijke ladingsopname. Belangrijker dan ooit en daarom sterk verbeterd zijn ook het onderhoudscomfort, de afdichting en de bedrijfszekerheid.

Met de nieuwe uitvoering van de Energy Bull bevestigt Banner zijn positie als producent van een compleet en modern productenprogramma, ook voor speciale toepassingen.

WAAR DE ENERGY BULL THUIS IS.
De Banner Energy Bull is een absolute specialist onder de accuís. En zoals een specialist voert hij ook zijn werk uit: perfect voor zijn toepassingsgebied geschikt en compromisloos op het terrein van kwaliteit. Hij levert onder andere de draagbare energie voor zeil- en elektroboten, campers en caravans.

Verder wordt de Energy Bull toegepast in seininstallaties, zonnepanelen of in elektrische rolstoelen. Uw Banner expert geeft u graag uitgebreid advies!
Banner tip: U kunt voor het starten van een bootmotor (inboard of buitenboordmotor) het beste een startaccu gebruiken.
 

BANNER Energy Bull boordaccu 12V Afmetingen van de batterij: LxBxH / HPOL * 354x175x190/190 * HPOL = hoogte gemeten op pole Nominale spanning: 12V K20 capaciteit: 100 Ah K5 capaciteit: 75Ah

betaal-logo-body.jpg