Art.Nr.:

Standard Horizon CP-180i en C-MAP Mega Wide Bundel

Standard Horizon CP-180i en C-MAP Mega Wide Bundel

 

PLOTTER:

 

5 inch kleuren zonlicht scherm C-Map MAX WAAS compatibele GPS kaartplotter met draaibare beugel en externe antenne

 

FF520 Optionele black box fish finder

De optionele FF520 Fish Finder optie levert high-end visvinden met aansluitmogelijkheden voor Standard Horizon CP155C, CP175C, CP180, CP180i, CPV350 en CP1000C WAAS GPS kaartplotters. De FF520 met dubbele frequentie (50 en 200kHz) geavanceerde filteropties Black Box Fish Finder elimineert ongewenste ruis en echo's voor een betere scheiding en detectie. Transducer ID ™ maakt het mogelijk om de FF520 transducer (optie) om de kenmerken ervan te bepalen. Vermogen, frequentie, lichtverdeling en andere unieke kenmerken worden verzonden naar de fishfinder. Op deze gegevens kan de fishfinder te fine-tunen en de algehele systeemprestaties optimaliseren.

 

Direct zonlicht kleurenscherm

Niets verslaat de details en de impact van een kleurenscherm, het resultaat is een scherm dat zorgt voor un-heldere, levendige kleuren kaartdetail - geschikt voor direct zonlicht.

 

Geleverd met montagebeugel en inbouw-toebehoren

De CP180 wordt geleverd met een draaibare beugel waarmee de kaartplotter 360 graden draaien (links of rechts) voor een optimale kijkpositie. Voor aangepaste installaties van de CP180 wordt deze geleverd met alle toebehoren voor het installeren van de kaartplotter op een plaats die u kiest. Om de installatie nog eenvoudiger te maken levert Standard Horizon een sjabloon aan waarmee u de ideale locatie kan vinden.

 

WAAS (Wide Area Augumentation System)

Een 12-kanaals WAAS ontvanger is het hart van de CP180. WAAS levert een nauwkeurigheid tot op 3 meter van de werkelijke positie van het vaartuig zonder de bijkomende kosten van een differentiële ontvanger. Het WAAS systeem omvat momenteel de Verenigde Staten, Canada, Mexico en delen van noordelijk Zuid-Amerika. Daarnaast is de CP180 EGNOS en MSAS klaar die superieure prestaties van de ontvanger uitbreiden tot het Verenigd Koninkrijk en de Europese Continent.

 

VHF Digital Selective Calling en standpunt Polling

De CP180 GPS kaartplotter heeft de mogelijkheid om te worden aangesloten op een standaard gemonteerde vaste HORIZON VHF radio met DSC polling mogelijkheid. Dit wordt gedaan door simpelweg 3 draden aan te sluiten tussen de CP180 en de VHF. U kunt u veilig en volledig prive-poll en andere vaartuigen positie op de display van de CP180 display zichtbaar maken. Om nog een stap verder, de CP180 heeft een DSC oproep directory die de positie van de ondervraagde schepen logs en ook de positie van het schip verstrekt tijdens een DSC noodoproep.

 

Eenvoudige Navigatietoetsen

Het bedienen van een GPS kaartplotter is nog nooit zo gemakkelijk geweest! De CP180 heeft  MARK en ROUTE funties die het bewaren van een waypoint of het creëren van een route zeer gemakkelijk maakt. Wilt u navigeren naar een waypoint of naar een route, dit kan met de GOTO-toets.

 

KAART:

C Map NT MAX Megawide kaart UK en NL
Voor een overzicht van de diverse kaarten kunt u kijken op: www.c-map.no

Voor een overzicht van de kaarten van Europa klik hier!
  • Naam:
  •  
  • E-mail:
  •  
  •  
  • Art.Nr.:
  •  

  •  

Accessoires en alternatieven

standardhorizoncp180e-medium.jpg

betaal-logo-body.jpg