Art.Nr.:

Efoy brandstofcel: autonome energie - onafhankelijk van zon en wind

Efoy brandstofcel: autonome energie - onafhankelijk van zon en wind

 

Klik hier voor de productgroep: Brandstofcel

Efoy brandstofcel

Efoy brandstofcel: autonome energie - onafhankelijk van zon en wind

In Europa worden steeds meer brandstofcellen verkocht. Autonome energie voor mobiele toepassingen; zoals boot, camper en caravan of professionele toepassing met de Efoy PRO-serie.

Brandstofcel steeds meer gebruikt

Efoy brandstofcel 100% onafhankelijkHet succes van de brandstofcel heeft deels te maken met de aandacht voor autonome en milieuvriendelijke energie in het algemeen. In plaats van windgeneratoren en zonnepanelen is de behoefte aan autonome energie onafhankelijk van weersomstandigheden toegenomen. In de schaarse vakantietijd is optimaal genieten met een maximaal comfort belangrijker dan ooit.

Brandstofcel: goed voor het milieu en je onafhankelijkheid

De brandstofcel is de perfecte stroombron voor wie zich op een onafhankelijke én duurzame manier wil verplaatsen. Of het no overdag is of in de nacht, met of zonder wind of zon – de Efoy brandstofcel doet altijd zijn werk.

Met een brandstofcel ben je onafhankelijk en hoef je niet op te letten op de weersomstandigheden. De brandstofcel stoot geen schadelijke gassen en fijnstof uit. Bovendien is brandstofcel zo goed als geluidloos. Het zijn maar enkele van de voordelen van de brandstofcel. Geen wonder dat steeds meer mensen kiezen voor de voordelen van een autonome energiebron, zoals een brandstofcel, die u de vrijheid en flexibiliteit geeft die u zoekt.

Efoy brandstofcel: Duurzaam en betrouwbaar

Hoe zit het met het brandstofverbruik?

Een brandstofcel wordt gevoed met Methanol, bij recreatief gebruik en een gemiddeld gezin kan 2 tot 3 weken autonoom functioneren op 10 liter Methanol, de Methanol wordt geleverd in een jerrycan met een veilige dop zodat u de vloeistof niet kan morsen – zelfs niet als de dop van de jerrycan af is.

Bij brandstofcellen wordt de accu opgeladen als de klemspanning onder een ingesteld minimum komt. Vanaf dat moment start het laadproces en zorgt de brandstofcel ervoor dat de accu weer opgeladen wordt. Voor mensen die graag naar koudere gebieden gaan zoals zoals Scandinavie kan de brandstofcel ook zonder problemen gebruikt worden, er is een vorstbeveiliging ingebouwd die bij een temperatuur onder de +4 graden celcius de brandstofcel automatisch boven het vriespunt houdt en kan blijven functioneren.

Efoy brandstofcel Methanol 10 liter

Grote keuze autonome energie oplossingen bij Advitek

Advitek heeft een volledige lijn van hoogwaardige en milieuvriendelijke brandstofcellen in zijn assortiment, Je kunt bij Advitek al een brandstofcel kopen voor 2.699 euro tot maximaal 5.499 euro.

Ieder model wordt compleet geleverd met de bekabeling, het display, de aansluittoebehoren voor de accu en luchtafvoer en een flesje onderhoudsvloeistof. De Advitek medewerkers kunnen u deskundig adviseren over welke brandstofcel voor jou de beste is. Gebruik je de brandstofcel alleen om een klein deel van uw energieverbruik te laten verzorgen, of wil je er gedurende 3 weken volledig autonoom op kunnen fucntioneren? Hoeveel Methanol moet je meenemen en hoe moet de brandstofcel worden onderhouden? En hoeveel tijd neemt het laden in beslag en welke accu kan ik erop aansluiten? In het aanbod van Advitek vindt u altijd een brandstofcel die op uw toepassing is afgestemd.

Efoy comfort 80 140 210

 

hyves twitter facebook LinkedIn

Advitek

Advitek

Escudostraat 14

2991XV Barendrecht

t: +31 (0)10 7370047

f: +31 (0)10 7370342

e: email formulier

w: www.advitek.nl

Gerelateerde informatie over Efoy brandstofcel

  • Naam:
  •  
  • E-mail:
  •  
  •  
  • Art.Nr.:
  •  

  •  

betaal-logo-body.jpg