Art.Nr.:

Garmin Blue Chart CD & Regular unlock

Garmin Blue Chart CD & Regular unlock

BTW (21%)
Product uit assortiment

Bij aankoop kaartplotter 20% korting op de kaart!
 
Garmin Mapsource Bluechart kaart
De eigen Garmin digitale waterkaarten zijn uistekend van kwaliteit en precisie. De gevectoriseerde kaarten zien er even helder uit als een papieren kaart, met gekleurde dieptecontouren, diepte-metingen, boeien, havenkaarten etc.
De Bluechart kaarten zijn in twee manieren beschikbaar; op cd-rom en op voorgeprogrammeerde datamodules.
De kaarten van de CD-Rom worden direct of via een datamodule in de GPS/plotter ingelezen. De Atlantic CD-Rom bevat waterkaarten van heel Europa, inclusief de Middellandse Zee. Met een sleutelcode activeert u een kaartregio, bijvoorbeeld Nederland. Bij de Bluechart CD-Rom's is standaard een sleutelcode meegeleverd. Extra sleutelcode's kunt u eenvoudig aanvragen via internet. De Mapsource CD-Rom bevat ook het Garmin PC programma voor beheer en uitwisseling van routes en waypoints. De Mapsource Bluechart op CD-Rom is met name geschikt voor de GPS 76MAP en GPS162, maar ook voor andere Garmin modellen.
De Bluecharts op voorgeprogrammeerde modules bevatten een kaartregio. De modules zijn leverbaar in de maten S, M en L, afhankelijk van de kaartregio. Deze modules zijn speciaal geschikt voor de GPS 176, 182 en 2000 serie.

betaal-logo-body.jpg