Art.Nr.:

Icom IC-M33 Marifoon, inclusief gratis ATIS programmeren

Icom IC-M33 Marifoon, inclusief gratis ATIS programmeren - Dit product is niet meer leverbaar. De accessoires zijn beschikbaar

 

Inclusief gratis ATIS programmeren.
 
Waterdichte (volgens IPX-7 norm), drijvende maritieme portofoon. Uitgerust met AquaQuake; met deze functie wordt het water van de speaker getrild. Wordt compleet geleverd met Li-Ion batterij, lader, clip en polsband. Voorzien van ATIS. De IC-M33 heeft een groot, duidelijk afleesbaar display en is eenvoudig te bedienen. Een extra handmicrofoon is optioneel (ook als deze handmicrofoon gebruikt wordt, zal de portofoon ook blijven drijven). Gewicht ca. 305 gram.
 
Als je de IC-M33 in het water valt, de radio komt naar de oppervlakte, zodat u deze eenvoudig kunt halen uit uit het water. Als de radio heeft een robuuste waterdichte body *, zal het blijven werken, zelfs nadat het is ondergedompeld.
* 1 meter diepte gedurende 30 minuten, wat overeenkomt met IPX7. Houd er rekening mee dat de IC-M33 is niet ontworpen om gebruikt te worden onder het water
 
Gemakkelijk te zien LCD-scherm met grote aanduiding van de kanalen
De IC-M33 heeft een makkelijk te zien LCD (32x16 mm) met een duidelijke 2-cijferig kanaalnummer indicatie. Het volume en de SQL-niveaus worden weergegeven in het display. LCD-achtergrondverlichting en sleutel zijn standaard functies, ideaal voor 's nachts operatie.
 
Gemakkelijk te gebruiken, gemakkelijk vast te houden
Een gewicht van slechts 305g, de stijlvolle IC-M33 heeft een makkelijk te hold-afgeronde body die comfortabel in uw hand past. 9 grote knoppen op het voorpaneel voorzien in eenvoudige rechtdoorzee bediening.
 
Snel kanaalkeuze met favoriete zenders functie
Tag van uw favoriete of vaak gebruikte kanalen druk vervolgens op de "FAV" knop, zodat u kunt deze kanalen te herinneren, terwijl het negeren van niet-gecodeerde kanalen.
 
Li-Ion batterij en oplader standaard
Een Lithium-Ion accu en acculader wordt standaard meegeleverd. De BP-252 Lithium-Ion accu kan tot 9 uur * van de operationele tijd.
* Typische samenwerking met Tx (Hi): Rx: stand-by = 5:5:90
  
Optionele luidspreker-microfoon, HM-165
De nieuwe optionele waterdichte handmicrofoon HM-165 zal de IC-M33 te zweven als hij aangesloten wordt. De waterdichte schroef-type connector is voorzien om het water te voorkomen.
 
Andere functies
Krachtige 5W uitgangsvermogen
Dual / Tri-watch functies
4-traps levensduur van de batterij-indicator
2-step energiespaarstand
Auto Scan functie
70 programmeerbare kanalen
Onmiddellijke toegang tot Ch 16 of programmeerbare oproep kanaal
Optionele batterij houder in geval voor gebruik met alkaline batterijen
 
Wat is in de doos
M33
BC-173 Oplaadstation
BC-01 240VAC Lichtnetadapter
BP-251 Lege AA-batterij lade
BP-252 Lithium accu
Belt Clip